Om Hymaco

Hymaco blev grundlagt i 1987 af Mogens Lauritsen på Jollegade 4 i Hanstholm, med det formål at servicere hydraulik, spil og kraner på fiskefartøjer.

Efter fire år, flyttede virksomheden til Chr. Schrøders Gade 22 også i Hanstholm, på grund af behovet for mere produktionsplads. I 1996 blev Hymaco autoriseret Effer kran forhandler. Værkstedet blev udvidet for at kunne klare de nye behov. Som et direkte resultat af dette blev vores arbejde også at dække kran og lastbil branchen. Denne ændring betød at firmaet oplevede en hurtig vækst og var nødsaget til at udvide virksomheden igen. Et komplet nyt værksted blev bygget i den nærliggende by Thisted i 1999 på vores nuværende placering Løvevej 18. Væksten fortsatte, og værkstedet blev udbygget kun 2 år senere. Udover værkstedet er hele administrationen placeret her. Alle aktiviteter er nu samlet i Thisted.

Fra 2003 er Hymaco blevet importør af Amco Veba og Maxilift kraner. Disse er italienske kraner, som ikke tidligere havde været på markedet i Danmark.​

​På grund af den globale finansielle krise tog Hymaco en beslutning i 2009 om at ændre virksomheden til også at markedsføre kraner og service til marine og offshore industrien. Som et direkte resultat af dette, er Hymaco også leveringsdygtig i kraner til marine og offshore industrien.

Arbejdsområder:

  • Hydrauliske kraner fra 0,5 til 400 Tonmeter

  • Importør af Maxilift, Amco Veba stykgods og marine kraner, LIV, skov-skrot, Maxilift.

  • Levering af alt i komponenter til hydraulik og radiostyring.

  • Lovpligtige eftersyn på alle typer kraner, personlifte, læssebagsmæk mm.

  • Reparation af hydraulikcylindre. Reparation og service på hydraulikanlæg.​

Hvis du vælger Hymaco som din leverandør af kranløsninger, får du værdifuld erfaring og viden, som vil løfte din virksomhed.

Synes godt om vores side ===> fb_icon_325x325

KONTAKT OS

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt: