Kontakt os for spørgsmål:​

+45 97 91 03 99

Kontakt os for spørgsmål:​ 

Kran til din trailer

En krantrailer er en genial hjælp til løft og håndtering. Det er en meget stærk hjælpende hånd, som du i kraft af traileren kan tage med hen til, hvor der er brug for den. Den store mobilitet er en klar fordel ved en Hymaco kran til trailer.

Få en ny fleksibel samarbejdspartner, til at lette de daglige opgave. Med en kran til din trailer, får du et nyt stærkt hjælpemiddel, som kan lette de tunge arbejdsopgaver i hverdagen. En kran til trailer er ikke kun til at lette de tungere opgaver, men kan faktisk forbedre arbejdsmiljøet for de ansatte, så de slipper for de alt for tunge løft, og højener effektiviteten.

Pris på kran til trailer

Ønsker du en pris på en ny kran til traileren, så kan du benytte spørgeskemaet herunder, og foretage en prisforespørgsel, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en pris på din nye løsning.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1Vægt
2Længde og højde
3Serviceaftale
4Send din prisforespørgelse
Hvor stor vægt skal den kunne løfte

Hvilken kran skal jeg vælge

Du kan altid ringe til os, så tager vi dialogen omkring dit behov. For at gøre processen endnu hurtigere, kan du udfylde ovenstående prisforespørgsel, så har vi mulighed for at kigge ind i dit behov inden vi tager dialogen.

Mursten, kloakrør, varmepumper, byggematerialer, gods er blot nogle af de opgaver, en kran til din trailer kan løse – Hymaco har erfaring med det meste, og vi kan derfor hjælpe dig til den bedste løsning.

Fleksibel løsning med kran til trailer

Udover den fleksibilitet vi hos Hymaco tilbyder indenfor forskellige kran- og trailermodellertil at løse forskellige kombinationsmuligheder til at løse dit behov, så er en kran til din trailer i sig selv også en fleksibel løsning. Med en kran til traileren, kan du nemt komme rundt til tunge opgaver, uden at skulle have den store plads. Der hvor traileren kan komme til, kan kranen også. 

Tag endelige kontakt til os, for at høre mere om dine muligheder. Vi opbygger nemlig også trailerkranløsninger på små og store boogietrailere, åbne trailere, lukkede trailere og trailere med tiplad.

salg@hymaco.dk